Nätverkskyrkan Tro & Tvivel är en församlingsplantering med Bergaortens Missionsförsamling som moderförsamling och med stöd av Equmeniakyrkan. Tro & Tvivel startade hösten 2017, och teamet utgörs av Mia & Micke Martinsson, Ingela Olsson samt Marcus Fritsch.

Så här skriver de själva om sin vision och verksamhet:

Tro & Tvivel är en nätverkskyrka för folk som av olika anledningar söker ett annat forum för samtal om tro, än den traditionella kyrkan. En dialog om Tro & Tvivel. Vi arbetar med att arrangera event med musik, konst och öppna dialoger som viktiga ingredienser. Vi har en podcast där vi bearbetar samtalsämnen som vi snappat upp att människor runt oss (eller vi själva) funderar över. För de som har behov av att mötas i mindre grupper för mer nära samtal om just tro och tvivel erbjuder vi träffar i hemmiljö, för närvarande i Stockholm och Falkenberg. Förhoppningen är att vi ska kunna erbjuda liknande grupper på fler orter runt om i Sverige. På vår hemsida finns det mer information om oss och vårt arbete.

Tro & Tvivel- två sidor av samma mynt.

Tro & Tvivel är kopplade till Bergaortens Missionsförsamling genom att två av initiativtagarna, Mia och Micke Martinsson har sin hemvist i här. Dessutom fungerar Bergaortens Missionsförsamling som moderförsamling till Tro & Tvivel, och stöttar arbetet på olika sätt.

Vill du stötta ekonomiskt, kan du swisha till 123 645 92 83. Pengarna går oavkortat till Tro&Tvivels arbete.

Marcus, Micke, Ingela, Mia

Tro & Tvivel Podcast
Avsnitt 10: Samtal om tro & tvivel med den fantastiska musikern Ida Sand
av Tro & Tvivel

Detta avsnitt är från vårt event där vi hade musikern Ida Sand som gäst. Missa inte detta spännande samtal!