Församlingen erbjuder konfirmationsläsning för dig som går i årskurs åtta. Under ett läsår träffas vi regelbundet för lektioner, samtal och aktiviteter, samt går gemensamt på utvalda gudstjänster. Till våren åker vi på konfirmationsläger till Strandgården tillsammans med fler andra konfirmandgrupper och många fler konfirmander. Läsningen avslutas med en högtidsgudstjänst i slutet av vårterminen.

Du som är intresserad av att läsa eller vill veta mer är välkommen att höra av dig till församlingens pastor eller ungdomsledare! Ta chansen att lära dig mer om kristen tro, fördjupa din egen tro och reflektera kring livet.

Informationsträff

Välkommen till informationsträff för blivande konfirmander och intresserade med föräldrar:
torsdag den 26 augusti 18:00 i Missionskyrkan

Spara i kalender 08/26/2021 06:00 PM 08/26/2021 07:00 PM Sweden/Stockholm Informationsträff om konfirmationsläsning Träff med information om årets konfirmationsläsning i Missionskyrkan i Lagan, för blivande konfirmander/intresserade med förälder. Välkommen! www.bergaortensmissionsforsamling.se/konfirmation Missionskyrkan Lagan

Anmäl dig här

Fyll i nedanstående uppgifter för att anmäla ditt intresse för konfirmationsläsning i Missionskyrkan i Lagan. Vi kommer ses för en informationsträff innan läsningen börjar.

*) Obligatoriskt

Ord för dagen