Gudstjänst via zoom

Sedan striktare restriktioner införts i vår region har församlingens ordinarie gudstjänster ställts in och vi inbjuder i stället till Gudstjänst via videosamtal med tjänsten Zoom. I kalendern står vilka gudstjänster som är aktuella och där finns även länk till mötet. Det blir enkla samlingar med förkunnelse, sång och bön, och vi känner delaktigheten också genom att vi ser varandra. Välkommen med!

Hur gör jag?

Du kan använda dator eller mobiltelefon. Bäst är om du har möjlighet att använda en enhet med kamera så vi kan se varandra. För att ansluta klickar du på länken till gudstjänsten i kalendern så öppnas mötet i Zoom. Har du inte använt Zoom tidigare kommer du meddelas att du behöver ladda ner programmet/appen, följ då instruktionerna och klicka sedan på länken igen för att öppna mötet. Du behöver ge programmet tillgång till mikrofon och kamera. Skriv in eller ändra ditt namn så vi andra ser vem du är. När du inte ska tala är det bra att tysta mikrofonen genom att klicka på mikrofonsymbolen (’mute’). Följ gärna denna länk för att pröva Zoom i förväg (du kommer vara ensam i ett videomöte men kan se att ljud och bild fungerar som det ska).

Länk till respektive gudstjänst kommer finnas tillgänglig i beskrivningen till samlingen i kalendern(Alternativt kan du ansluta genom att i Zoom ange Meeting ID och Passcode som också finns tillgängligt i kalendern.)

Får du det ändå inte att funka? Kontakta pastorn; han kan ge själavård och viss teknisk support.

Webbgudstjänster

Här nedan finns spellistan med alla webbgudstjänster som församlingen sänt (du kan titta direkt på denna sida eller på församlingens kanal på youtube):

Nästa gudstjänst