Vi firar gudstjänst på webben

Under coronapandemin, när restriktioner genom lagar och rekommendationer gör det omöjligt eller olämpligt att samlas för att fira gudstjänst, sänder vi webbgudstjänster här, inspelade i Missionskyrkan i Lagan och med medverkan av församlingens pastor, ungdomsledare med flera (i vissa fall blir det andra medverkande än annonserat). Och du är välkommen att delta hemifrån. Gudstjänsterna görs tillgängliga den dag och tid de egentligen skulle ha hållits, i de flesta fall söndag kl. 10. Ta gärna för vana att fira gudstjänst hemma angiven tid genom att delta i dessa gudstjänster över nätet. Vi vet att detta inte är samma sak och verkligen inte kan ersätta en vanlig gudstjänst då vi möts i kyrkan, men vi försöker göra det bästa av den situation som råder, och hoppas dessa gudstjänster ska bli till välsignelse för dig. Så låt oss fira gudstjänst – på distans fast tillsammans – medan vi längtar efter att åter kunna mötas i kyrkan.

Här nedan finns spellistan med alla gudstjänster (du kan titta direkt på denna sida eller på församlingens kanal på youtube):

Nästa gudstjänst