Vi firar gudstjänst på Sommarhemmet Sundet

Under coronapandemin har vi för en period spelat in och sänt webbgudstjänster här, som man kunnat delta i hemifrån. När vi nu istället börjar öppna för att fira gudstjänst på plats igen kommer vi inte längre sända webbgudstjänster, men de som redan sänts finns kvar att se på.

När vi möts till gudstjänst kommer det inte att bli riktigt ”som vanligt”. Under sommaren firar vi enkla friluftsandakter på Sommarhemmet Sundet, där vi sitter i backen och fikar med egen fikakorg. Blir det regn flyttar vi samlingen inomhus på Sundet. Gudstjänsterna anpassas för att följa aktuella riktlinjer och lagstiftning och vi vill skapa en så trygg miljö som möjligt. Var och en tar ansvar för att det blir trygga möten för alla. Välkommen till gudstjänst!

Webbgudstjänster

Här nedan finns spellistan med alla webbgudstjänster som församlingen sänt (du kan titta direkt på denna sida eller på församlingens kanal på youtube):

Nästa gudstjänst

Lyssna på senaste predikan i församlingens podcast.