Du som inte har möjlighet att delta i gudstjänsten denna söndag (2020-03-22) ges här möjlighet att få del av åtminstone delar av det gudstjänsten innehåller. På grund av situationen med coronaviruset deltar inte Mia & Micke Martinsson i gudstjänsten som planerat, men de har sänt ett par små filmer som vi tar del av i samlingen. Därmed kan även du se och lyssna här på webbsidan (tryck på play för att starta och längst ner i högra hörnet för fullskärmsbild).

I gudstjänsten gör vi en insamling till Equmeniakyrkans pastors- och diakonutbildning. I nedanstående video kan du höra Mia berätta mer om vad pengarna går till. Och även du som lyssnar via webben kan förstås delta i insamlingen: Swisha en gåva till församlingens nummer, 123 272 14 96, eller sätt in på Bankgiro 5416-7846, och märk med ”pastorsutbildning”. Tack för din gåva!

Mia ger också en hälsning från den församlingsplantering hon arbetar med: Nätverkskyrkan Tro & Tvivel – läs mer om den här. Du kan ansluta dig till det anonyma bärarlaget som stöttar verksamheten: sätt in en enstaka gåva eller regelbunden överföring till församlingens konto märkt ”Tro & tvivel”.

Michael spelar och sjunger Blott en dag. Lyssna och njut:

Slutligen delar Mia en betraktelse utifrån missionsbefallningen:

Tack för att du deltagit i delar av innehållet från dagens gudstjänst. Guds välsignelse!